Thursday, May 6, 2010

aik..dah nak habis?

..aku rasa cam baru je semalam aku marah2 sebab kena daftar masuk upm..yela..surat sampai lambat..sume kelam kabut..berenti keje pon kelam kabut...hehe..masa daftar pon geram gak sebab petang tu dah stat orientasi..dahla pagi2 buta baru datang..penat dow..gua keje sampai kul 10 malam sebelum tu,ngan kemas2 gi..tak tido pon..kenangan..kenangan...sedey sebab tak sama bilik ngan ina masa tu..mula2 tu aku,ina ngan moon bertiga,tu pon sebab moon sebilik ina,pastu ema..pastu trus ber9...dah la mar takut aku pasal kes aku gi bilik dia malam tu(ko memanggggg)...kih3..klako..klako...

pengalaman dengan geng 9 memang best..tapi last2 ni bese la kan..masing2 ade komitmen masing2..huhu..really2 luv u guyz...

pengalaman dapat menyanyi memang takkan lupe..aku tak sangka orang suka dengar aku nyanyi..sebab aku memang suka ape2 je berkaitan seni ni..paling takkan aku lupe budak2 kebudayaan..expecially band team..arrgghh..gua nak jamming gi..

aku enjoy dalam masa 3 tahun ni ngan sume peristiwa suka duka yang ada..(nape takde langsung cite pengalaman blajo..hehe)

i'll never forget my moments here..in k5...in UPM.......................

2 comments:

aDyLLa OmaR said...

me t0o..neva fprget the memories here~
slmt bergraduat~ =)

**PriNciPLe_AmZy** said...

sob...sob...sedeynyewwwww

Takpe2, nnt wat reunion...arkarkark =p