Saturday, September 12, 2009

FITNAH

tahniah untuk orang2 yang banyak fitnah aku..tima kaseh banyak2..banyak pahala aku..sedangkan aku tak kaco pon korang..aku dah banyak korban rasa..korang kata aku macam2 plak..aku memang tak paham la..kalo bosan sangat,gi mengaji ar..pahala dapat,ilmu pon dapat,tak payah nak susah2 kan diri mengata pasal aku..tak ade pon nak diperkatakan..kalo korang tak kenal aku..tak payah nak pandai2 judge aku..tak payah nak hebohkan 1 kolej ni pasal aku..dan tak payahla nak babitkan orang lain dalam citer ni..sebab mulut2 macam ni la,aku dah tak dapat nak berkawan balik ngan orang yang terbabit..alang2 tu baik aku buat betol2 kan..dah orang kata macam2..letih la macam ni..


...............dugaan..................

11 comments:

**PriNciPLe_AmZy** said...

Pekakkan telinga, butakan mata, diam!

Kiter tak leh nak ttp mulut org yg penting mulut kite jgn kita buka makin luas...yang mengata tu dah tentu2 kite taukan lambat laun akan senyap jugak but until then, ko kena kuat ler.ok?

b E e L a t H i R a said...

sabar mira..mcm2 dugaan kan skrg..huuu.. senyum selalu si comel :))

balam said...

rilek2...juz b urself...kitorang ade kalo ko perlukan

Mira said...

ecah:baik kakak!!aku pn xphm la mulut2 org cmni..tp aku xnk lari..aku xnk tunduk kt diorg..aku nk kwn gak ngn dia..kwn bese..aku mmg dh terima psl dia..aku mmg nk kwn bese ngn dia..kitorg start kwn.aku xnk psl benda2 ni kitorg jd asing cah..

bell: thnx bell..aku tau..senyum tu sedekah,senyum tu manis,senyum tu ceria,tp kadang2 tu senyum pon topeng gak kan..

balam:aku memang takkan tunduk kat diorang, aku tak nak pasal diorang,ape aku wat terbatas,doa2 kat aku k..thnx...

a t t said...

long...spe yg fitnah tuh??kejadahnyee???

aDyLLa OmaR said...

x suke btol org cenggini..huhu..saba yek~

A.D. said...

mira....sabar mira ye....nnt mira x comel kalo marah2 ni....hihihi

Mira said...

anchong:ade la makhluk2 2...xde keje agaknye..

dylla:tu la pasal kan..padahal kita wat hal kita je kan..

a.d:sebenarnye bile baca blk entry ni terkejut gak..maybe post masa tgh marah kot..so kecomelan ku maseh terjaga..haha..

a t t said...

emm..makhluk tuh makhluk bumi ke??yaahaha..hhiyoongg..

Asyraf Azizan said...

jgn le mare2. lari kambing2 nnti

Mira said...

mmg dh lari pon..penat aku kejo blk..hahaha