Sunday, August 23, 2009

bazar ramadan katanya..

yeye pose!! mmg xcited..mana taknye..time ni la nak latih mulot 2 x mencarut byk2..kih3(banyak kerh??!!)..

al-kisahnya tadi gi la bazaar tu..mak aih..ramai manusia macam tengah berebut tiket tengok match perak vs selangor(berebut kerh??!!)..kih3..salah konsep..tak kesah la tu..aku pon carik la kurma pak usop(yusof taiyooooob)..tak jumpe pon..kitorang pon terus la scanning kat situ..bley tahan byk makanan sampai masing2 x tau nak beli ape..yang tak tahan tu aku rasa aku bergerak bukan sebab kaki aku ni ha..tapi kena tolak kanan kiri..bak kata ina macam bola dah rasanya badan ni..heee~

dekat 3 kali gak tawaf,tak tau gak nak beli ape..muka si beteng pon dekat 3 kali jumpe..tak leh blah btol..huh!..hehe..last2 aku mengeluarkan seringgit pertama untuk 3 ketul popia basah,3 ringgit seterusnya untuk nasi ayam(murah ekk)..ngan seringgit yang terakhir untuk ayor tebu..pergh..menjilat jari kaki wa cakap sama lu(kaki???!!!aku fobia!)..

pastu plak jumpe ngan su..ngeee~..suka2 pastu jumpe..ammm...hehe..suka2..pas dapat sume makanan yang memuaskan ati masing2,kitorang pon blah..aku drive balik sebab ecah tiba2 naik demam..sian dia la tu ye..anak mak la ni..hehehe...

sedor2 rupenye dah 7.15 dah masa tu..aku memang dah agak bukak pose dalam keta gak ni kang..last2 sampai k5 gak..tepat2 azan..kitorang pon makan la setonet..wat syarat..

bila hingat2 balik..dulu kena tunggu bas ngn ramainya manusia, sumbat dalam bas tu, berasak lagi kat bazaar..memang penat btol..tapi memang kenangan sume tu..rindu..huhu..alhamdulillah tahun ni dapat tumpang ecah..yeay!

kesimpulannya,beli tu berpada2 ye..slamat berpose sume!!


5 comments:

b E e L a t H i R a said...

rindu ah suasana bazar ramadhan..huhuu

Mira said...

ajakla dot g bell..besstt..ade raaamaaaaiii manusia.ade baanyaaakkk makanan..hahaha

aDyLLa OmaR said...

pi bazar jgk..
xjmpe pown..?hihi..
mmg sesat dijalan mu ar smlm..
wahaha..
//x nmpk mknn pon..nmpk kpla2 manusia je..hehe

**PriNciPLe_AmZy** said...

arini nak gi lagi!!! jom2~!!

pasal kaki tu...aku dah tgk dari kamera ena...mmg menakutkan...hish~!

Mira said...

dylla:kdg2 kepala pon xnmpak..g mana tu??!!hehe

ecah:tu barutgk gambo..ko x tgk kenyataan lagiii