Monday, January 5, 2009

Tahun Baru...dah ke?

Sedor tak sedor dah masuk tahun baru dah wei..umor bertambah..bermakna beban pon bertambah la..hehe..standard la tu..macam2 jadi tahun lepas, yang manis,yang pahit,sume dah kena tutup buku dah..buku baru la plak..

Rasanya macam baru je semalam pegi tasik mardi utk kem pengakap(macam takde benda lain ingat..haha)..walaupun masa tengah amik koko tu rasa cam nak mati je setiap kali pegi kelas,tapi bile pikir2 balik sekarang rindu rasanya nak kutuk2 lagi masa dia suh wat ikatan2 tu..contohnya ikatan manok tu ha..hehe..lagipun tu la satu2nye kelas kami ber9 ade..eina,moon,mar,ecah,ema,mir,mal,zana..sayang sangat2 kat korang..bukan bodek punya..hehe..dalam masa yang sama ade dinner kolej..wow!!memang takleh lupe persembahan2 malam tu..memang kelam kabut gile,hehe..anyway..everything was great..

Pengalaman pahit..mm..mestila diskret..takyah dikaborkan lagi..tensen teman..anti btol..haha..ape2pun seb baik la pass..takde maknanya nak amik balik dah..lagi..kena batu karang..fuh..yang tu memang sangat2 takleh lupa..apa taknya,berapa kali berulang ke PK,Hospital Serdang, tak taula nak kaborkannye..naseb baikla ade orang tolong masa tu..maseh banyak ye sape2 yang berkenaan..ramai yang menolongnya..terharu teman..

Tahun ni azam baru teman..mm..rahsia la..kalo nak tau kena face to face la..hehe..k la..moga2 tahun baru ni semangat sume pon baru la ye..sama2 la kita naikkan pointer yang tak reti2 nak naik sendiri tu..chow!!


3 comments:

Asyraf Azizan said...

azam baru ko aku cadangkan g kerja kuat2 pastu blanja aku n mir mkn.huhu

mar said...

sayang ko gak..
diskret ye...????
lulus pun ok dah...haha

Mira said...

wei asyraf..pandai r ko..mmg btol pn azam aku 2..kecuali part yg blanja 2 aku x approve..haha

mar..2 r psl..aku syukur bangat sih..hehe